Welcome to Wedding Vendor

Música en directe

Pep Poblet

Roda de Ter

Pep Poblet

Amb una trajectòria professional amb més de 35 anys, amb gires al costat d’artistes de primer nivell com LLUIS LLACH, DAVID BISBAL, VICTOR MANUEL y ANA BELEN o MANUEL CARRASCO o 7 temporades de televisió al costat de L’ANDREU BUENAFUENTE i 7 DISCS en el mercat, PEP POBLET ens ofereix la seva participació en el vostre casament, una proposta innovadora que no deixarà indiferent a cap dels vostres convidats.

Us ofereix diferents propostes i a mida de les vostres necessitats perquè el vostre enllaç sigui únic i especial.

Interpreta versions instrumentals amb diferents saxos, acompanyat d’una base musical amb la millor selecció de temes de diferents artistes i èpoques des de FRANK SINATRA, THE POLICE, U2, COLDPLAY, ADELE, ROBBIE WILLIAMS, fins a BRUNO MRAS o DAVID GUETTA… Així com també temes dels seus 7 discs.

MÉS DE 250 CANÇONS DE TOTS ELS ESTILS PER PODER FER LA MILLOR SELECCIÓ.

Una base musical, una amplificació adequada a l’entorn, gràcies a un so digital d’última generació i una microfonia inhalàmbrica que li permet arribar a tots els espais.

Poder oferir la millor música per amenitzar cada moment, des del CHILL OUT més actual als temes dels seus discs, dels temes més CLÀSSICS als temes de més rabiosa ACTUALITAT, i sempre sota el segell personal de PEP POBLET.

CERIMÒNIA Pel moment més emotiu es poden interpretar diferents temes, seleccionats a la mida del moment, clàssics o moderns, tant en cerimònia religiosa com civil, sempre a la mida dels protagonistes del dia, els nuvis.
APERITIU Durant la durada de l’aperitiu s’interpretaran cançons de diferents estils i èpoques per acompanyar el moment de l’aperitiu. Una sonorització idònia per al retrobament d’amics i familiars.
BANQUET L’entrada dels nuvis al banquet, l’entrada del pastís, una “sobretaula” per les diferents taules del banquet i amb cançons a mida i escullides previament, inclús acompanyar-vos en el vostre primer ball, són algunes de les opcions que PEP POBLET us pot oferir per amenitzar el vostre banquet.


Dades de contacte:

659 44 72 49
info@peppoblet.com


Xarxes socials:
Facebook
Instagram
Twitter
Skype: pep-poblet

Valoració

Preu aproximat:
€ 500-900

Contacta amb el col·laborador

Omple els camps i el col·laborador es posarà en contacte amb vosaltres.

Altres de Música en directe