Welcome to Wedding Vendor

Tens algun dubte?

Aquí t’expliquem qui som, què fem, i com funcionem.

 • QQuè és “Casar-se a Osona”?

  Casar-se a Osona, és un portal web, que vol unir proveïdors de la comarca d'Osona, amb parelles que busquin serveis per el seu casament. Un portal on trobar informació per el vostre casament amb entrades tipus blog, i un recull dels professionals de la comarca en forma de directori. Volem que la informació rebuda des del portal i les relacions comercials creades per el mateix siguin de qualitat, facilitant les tasques de gestió d'un gran esdeveniment com pot ser un casament, però també altres celebracions relacionades. Casar-se a Osona, pretén ser un espai de referència en el que tant nuvis com professionals puguin disposar d’eines, recursos, activitats específiques, etc. per fer més fàcil el seu dia a dia.

 • QQuina és la relació comercial client-portal-proveïdor?

  Casar-se a Osona només fa d'intermediari entre clients i proveïdors. Sota cap concepte Casar-se a Osona es responsabilitza o en treu rèdit de les relacions obtingudes des d'aquest portal. La web només funciona a nivell col·laboratiu entre ambdues parts i en cap cas interfereix, comissiona o es fa responsable dels serveis contractats que son exclusivament responsabilitat dels professionals que els porta a terme.

 • QEls proveïdors són professionals acreditats?

  En les condicions d’ús del portal, Casar-se a Osona demana als proveïdors que per formar-ne part acreditin la seva legalitat així com la pertinença d’una assegurança de responsabilitat civil mitjançant una declaració signada.

 • QQuè passa amb les dades personals introduïdes al portal?

  El portal no requereix cap tipus de registre per ser utilitzat, per tant, qualsevol de les dades introduïdes als formularis de contacte passen a formar part del destinatari. És aquest qui garanteix (mitjançant una declaració signada) el compliment de la llei de protecció de dades i per tant el seu correcte ús.

 • QQuines vies de comunicació hi ha?

  Pots posar-te en contacte amb Casar-se a Osona ho pots fer clicant “contacte” del menú, on trobaràs un formulari de contacte i totes les vies possibles. 
Per posar-te en contacte amb els proveïdors, podeu utilitzar les dades proporcionades a la seva fitxa així com el formulari específic que enviarà un missatge directament al proveïdor.